Nicu i Monako očekuje duga borba za titulu sa PSŽ-om

Sigurice na Monako i Nicu su pravi pokloni!

Nica i Monako su iskoristili lošu formu PSŽ-a na startu sezone i drže prve dve pozicije na tabeli Lige 1, ali bi “Sveci” mogli bar na veče da prestignu “Kneževe”.

Prvi meč ovog kola igraju Lil i PSŽ i u slučaju pobede Parižana oni bi došli na drugu poziciju ispred Monaka. Teško da Lil ovde ima šanse. Koliko god da PSŽ ne blista domaćin je 16. na tabeli i ima samo dve pobede u poslednjih šest mečeva.

Uz to već 10 mečeva nisu pobedili PSŽ, a dvojka na “Svece” ima neverovatnu kvotu 1,58! Ovo ne sme da se propusti, prava je sigurica!

Monako će drugu poziciju braniti u subotu od 19 časova kada gostuju Sent Etjenu. Poslednjih pet mečeva ovih timova završeno je 0-2, a samo su dva imala pobednika. Ipak Monako je već osam mečeva igrao 3+, a zanimljivo je da nisu pobedili Sent Etjen na gostovanju već sedam utakmica. Iako Sent Etjen ima odličnu odbranu to nije razlog da ne odirate 3+. Monako je u poslednje vreme znao da odigrao 7:0 i 6:2, tako da je kvota 2,22 na ovaj tip nešto što se ne sme propustiti.

Prvoplasirana ekipa Nice je naređala pet pobeda i izgleda da dobra forma sa starta prvenstva nije slučajna. Baloteli i ekipa igraju sa Nantom na svom terenu a kvota na 1 je 1,93! Ovo je potpuno neverovatna ponuda, i verujemo da će biti na mnogim tiketima.

Tuluz je još jedno prijatno iznenađenje, trenutno su četvrti na tabeli sa 18 bodova, dok Lion igra loše i tek je 10. Nekada sedmostruki uzastopni šampion Francuske zaređao je dva poraza. Tuluzovi napadači igraju sjajno, a pogotovo na domaćem terenu gde su na osam od poslednjih devet mečeva. Imaju i osam pobeda u poslednjih devet mečeva na domaćem terenu tako da predlažemo prvo 3+, a ko ima hrabosti neka tome doda i 1.

Bastija više od decenije nema pobedu nad Dižonom, a do sada su se uglavnom ovi timovi sastajali u Ligi 2. Bastija je u seriji od tri poraza, tako da predlažemo DNB 2.

Kada igraju Gengan i Anžer zna se – Anžer dobija crveni karton. Poslednja četiri zvanična meča koja su odirgrali bila su sa crvenim za goste, i sada vam predlažemo da preko slobodne igre potražite tu opkladu.

Nansi pokušava da se iščupa sa dna tabele, a malo je boljih prilika od dolaska Kana u goste. Domaćini imaju četiri pobede na poslednjih šest mečeva sa Kanom, a uz to su tu i dva remija, pa sada predlažemo 1.

Još jedan derbi začelja igraju Lorijen i Monpelje. Odbrana Monpeljea je jedna od najgorih u ligi  i oni su na poslednja tri gostovanja primali bar po tri gola, stoga odigrajte 3+.

Ren dočekuje Mec, a na četiri poslednja gostovanja Meca u Renu bilo je 1-1, a na tim duelima je redovno bilo 0-2 ili 0-1. Zato predlažemo da kec ukombinujete sa 0-2.

Marsej ne prima golove na svom terenu, no problem je realizacija, imaju samo 11 golova na 10 mečeva, Ni Bordo ne blista pred golom, imaju samo jedan gol više od svog protivnika, tako da je ovde 0-2 izvesno.