dobitak

A na Gudisonu – muk!

Kakav je to mogao da bude lud vikend da je prošao ovaj tiket sa utakmicama igranim u petak uveče! A nešto bi sigurno ostalo i za nastavak klađenja, samo da je rezultat na Gudisonu izgledao malo drugačije.
Tiket je pravi ”muški”, sa istim tipom na svih pet utakmica (X-1), što savršeno ima smisla jer su svi gostujući timovi imali svoje razloge da se ne predaju bez velike borbe. Kvote u Meridianu su na ovu vrstu opklade standardno odlične, pa je ukupan koeficijent bio preko 3.300!

Gudisonu
Debitant u Bundesligi, Lajpcig, ostao je i posle šestog kola neporažen, čime mogu da se pohvale još samo Bajern i Keln! Ceh je ovoga puta platio Augsburg, koji je poklekao u drugom delu igre.
Rezultatom 2:1 je i Cvole savladao Den Hag i ostvario prvu pobedu u novoj sezoni, nagovestivši da će možda ponovo ličiti na ekipu koju pamtimo iz nekoliko prethodnih sezona.
Sosijedad je u San Sebastijanu izgubio samo od Reala, pa je kladioc pretpostavio da Betis neće izdržati duže od jednog poluvremena. Tako je i bilo, a jedan gol u drugom delu igre je bio dovoljan Plavo-belima za pobedu iz iksa.
Ren se dugo mučio sa Gengamom, promašio čak i penal, ali je nagrada za uložene napore stigla u zaustavnom vremenu, pa je Ren zadržao stoprocenti učinak pred svojim navijačima od četiri pobede iz isto toliko mečeva!
Everton je ”pokvario” ovaj sjajan tiket još u prvom poluvremenu koje je rešio u svoju korist golom izvenrednog Lukakua. Ipak, da pored kladioca budu razočarani i navijači na Gudisonu pobrinuo se jedan drugi Belgijanac, Lukakuov saigrač iz reprezentacije, Benteke, koji je svojim golom postavio konačan rezultat utakmice i doneo bod Kristal Palasu.