kvota

A u mrežici – kvota 50!

I šta kažete, kakav je gol postigao Ibra u prvom poluvremenu utakmice sa Evertonom na Gudisonu? U njegovom stilu, lobom izvan šesnaesterca, a posle šetanja lopte po liniji, morala je da se uključi i najnovija video tehnologija, koja je samo potvrdila pogodak.

kvota
Da stvar bude još bolja, sve je to pisalo u Meridian predlogu slobodne igre, pa je svako ko je mudro poslušao iskusan savet, podigao lep dobitak sa kvotom 4!
Čelzi je nastavio sa pobedama, a u tome nije uspeo da ga zaustavi ni Gvardiolin Mančester Siti. Na crveni karton se doduše malo pričekalo, malo više u stvari, ali je predlog ipak prošao i to sa kvotom 9!
A kakav je tek moćan predlog bio da će u jednom trenutku utakmice Zvezda – Žalgiris rezultat biti 66:66! pa ko bi to mogao da pogodi!?! Meridian Dnevna doza slobodne igre, naravno! A sa tim rezultatom se otišlo na pauzu između treće i četvrte četvrtine i to posle trojke Žalgirisa, koja se zakoprcala u mrežici Zvezdinog koša zajedno sa kvotom 50!
Rasel Vestbruk igra u životnoj formi, što je potvrdio i na utakmici njegove Oklahome sa Vašingtonom – 35 koševa, 14 skokova i 11 asistencija za kvotu 5 u Meridianu!