Edgardo Bauza i Argetina moraju mnogo bolje

Argentina pod moranjem, Ekvador nastavlja niz

Argentina bez Mesija ne može i to se videlo u prethodnoj utakmici kada su remizirali sa Peruom, a i u meču pre toga kada je iks izvukla Venecuela.

“Gaučosi” i bez jednog od najboljih fudbalera današnjice po imenaima imaju sjajan tim, ali očigledno da bez njega timu nikako ne ide. Bez Mesija u timu Argentina ima samo 17 odsto pobeda! Sada su posle dva remija pali na peto mesto u kvalifikacijama, a ono ne garantuje prolaz dalje.

Sada im u goste dolazi Paragvaj, a novi selektor Edgardo Bauza mora da pobedi, inače bi mogao vrlo brzo da bude otpušten. Paragvaj nema izrazite zvezde u timu, ali dobro timski nastupaju. Argentina mora da pobedi u ovom meču i to će učiniti, ali uz primljeni gol. Kvota na 1 i GG je 3,41!

Prvi meč dana igraju Bolivija i Ekvador. Ekadorci dolaze posle prekida serije od tri poraza. Lakše nego što se očekivalo savladali su Čile 3:0, dok je Brazil pregazio Boliviju. Nikada nije lako igrati na ekstremnim nadmorskim visinama u ovoj državi, ali navikli su na to Ekvadorci. U ovom meču žele da pobede i naprave niz trijumfa koji bi ih učvrstio u vrhu tabele, što će i učiniti. Dvojka plaća 2,00.

Od 22:30 na programu je sjajan meč između Kolumbije i Urugvaja. Oba tima su u odličnoj formi i imaju samo po jedan poraz u poslednjih pet mečeva. Urugvaj je preuzeo lidersku poziciju, a ovaj meč sigurno nudi sjajan fudbal.

Kolumbijci ipak ne blistaju i muče se u skoro svakom meču, a ovaj bi morao da bude neizvestan. Sa obe strane imamo sjajne strelce, tako da predlažemo GG 3+.

Čileanci više nemaju pravo na grešku i moraju da se podignu ako misle da izbore plasman u Rusiju. Zaostaju pet bodova za Ekvadorom, Kolumbijom i Argentinom i ako ne uzmu tri boda protiv Perua loše im se piše. Sa druge strane Peruanci do sada imaju solidan učinak. Ipak ovde je naš predlog tip 1 uz kvotu 1,38.

Brazil putuje u goste nejakoj Venecueli koja je uspela da “otkine” bodove samo Peruu i Argentini. Pobediće sigurno, a s obzirom na meč protiv Bolivije možemo očekivati i goleadu. Kvota na 3+ je 1,64, a za hrabrije 4+ vredi 2,50.