Bajer Leverkuzen Atletiko Madrid

Atletiko dovršava posao,a vi birajte: Fiks dana ili sjajna kvota na prelaz!

Dijego Simeone još jednom odlično vodi Atletiko Madrid u Ligi šampiona. Sada su praktično već prošli u narednu fazu takmičenja u dvomeču sa Bajerom.

U prvom meču u Leverkuzenu Atletiko je vrlo brzo postigao dva gola, a iako je domaćin pokušavao da se vrati u meč „Jorgandžije“ su uspele da sačuvau dva gola prednosti. Postigli su čak pet golova na tom meču, ali nažalost po njih Stefan Savić je pogodio svoju mrežu.

Filipe Luis i Gabi su u finišu prethodnog meča dobili žute kartone i zbog toga neće igrati na ovom meču, mada to možda i nije loše za Atletiko. „Jorgandžije“ su skoro sigurne u četvrtfinalu, tako da je sada odličan momenat da se „odleži“ suspenzija.

Bajer je do kraja sezone bez Hakana Čalhanoglua, što je veliki minus za tim koji je nedavno promenio trenera. Mladi 42-godišnji Tajfun Korkut je novi trener tima iz Leverkuzena, a teško da tim koji je u tranziciji može da se suprotstavi uigranoj Simeoneovoj družini.

Meridianbet kvota na 1 je 1,62 što je „sigurica“ i kvota dana! Atletiko ovde neće imati problema sa trijumfom, a ovo je sjajna ponuda za takav razvoj situacije. Ipak, ako volite da malo više rizikujete imamo drugi predlog za vas.

Kevin Gameiro je konačno ušao u formu, ali nije potpuno spreman za ovaj meč, kao ni Fernando Tores. Zbog toga će verovatno na početku igrati Anhel Korea, pa je moguće da prvo poluvreme bude nešto tiše nego u duelu odigranoj u Nemačkoj.

Ako se prvo poluvreme završi remijem, to je odlična prilika da se odigra prelaz. X-1 plaća odlično, više nego četvorostruko! Kvota je 4,35, pa ako strelci zakažu u prvom delu igre eto sjajnog dobitka.