Tarzan

Bajka o slotovima, bonusima i spinovima: Tarzan je stigao!

Edgar Rajs Barous verovatno nije ni sanjao da njegova legenda o jednom dečaku iz džungle trajati preko 100 godina. Tarzan je i dalje tu!

Daleke 1912. godine engleski pisac Edgar Rajs Barous je napisao petparački roman “Tarzan od majmuna” i tako je krenula jedna od najpoznatijih priča XX veka.

Njegove avanture iz džungle ovekovečene su u više desetina knjiga, stripova, filmova, kao i u nekoliko pozorišnih predstava. Naravno na svim konzolama za video igrice pojavljivale su se igre o Tarzanu, a sada je on i na našem online kazinu!

Meridianbet slot Tarzan ima 40 dobitnih linija i novi je hit na našem online kazinu! Kada zavrtiš spinove u avanturi će ti se pored Tarzana naravno pridružiti i Džejn. Tu je i njen otac, simpatični vremešni profesor Arhimedes Porter koji takođe donosi dobitke.

Tu su naravno i čuveni Mangani majmuni, kao i nekoliko vrsta voća koje će se povezati za odlične dobitke u 40 linija. Ako skupiš tri ili više scatter simbola čekaju te i besplatni spinovi, kao i točak sreće koji može da ti uveća dobitak do 1.000!

Zavrti Meridianbet spin na našoj verziji Tarzana! Bilo da više voliš knjige ili stripove koji su dugo i na ovim prostorima bili hit, ovo je idealna zabava za tebe.

Naravno verovatno su najpoznatiji ostali filmovi o ovom junaku. Još od prvih delova u kojima je Tarzana tumačio čuveni američki glumac i olimpijski osvajač nekoliko medalja u plivanju Džoni Vajsmiler, ovi naslovi su uvek bili omiljeni kod publike.

Dok čekaš neki novi crtani ili igrani film o ovom dobro poznatom junaku, zavrti spinove na online kazinu i uleti u svet zabave.