Pako Alakser Nejmar Barselona

Barselona, Sevilja, Atletiko – hoće li se neko saplesti u kupu?

Barselona i Real Madrid su ponovo krenuli da osvajaju Kup kralja posle pauze u prvoj deceniji XXI veka, ali su iznenađenja uvek moguća.

Real Madrid je praktično prošao dalje pošto je u prvom meču savladao Kultural Leonesu 7:1. Barselona takođe nema težak posao, sastaje se sa Erkulesom u gostima.

Prilično se Barsa muči sa postizanjem golova u poslednje vreme, a sigurno je da će Erkules “parkirati autobus” ispred gola. Protekla dva duela ovih timova su se završili 0-2, ali je to bilo pre pet i šest godina. Zbog toga uz 2 odigrajte i 0-3.

Sevilja se sasaje sa prosečnom trećeligaškom ekipom Formentere i ne bi smela da ima problema u ovom meču. Sampaolijev tim igra veoma napadački fudbal i nema sumnje da će i ovde napasti. 4+? Zašto ne probati, Meridianbet kvota je 2,15.

Teško i da će Atletiko imati problema sa Gujuhelom. Domaćin redovno igra 0-2, baš kao i Atletiko. Kvota u Meridianu na 0-2 je čak 2,56 i svakako vredi probati. Glavni igrači će odmarati, neće “Jorgandžije” forsirati na ovom meču.

Deluje da će od vodećih timova Primere najveći posao imati Viljareal. Samo jedna pobeda u poslednjih šest mečeva ne uliva poverenje u “Žutu podmornicu”, ali svakako da je Viljareal mnogo bolji rival u ovom duelu.

Meridianbet kvota na 2 je 1,57 i to se ne bi smelo propustiti.