Lionel Mesi Alaves Barselona

Barselona spašava sezonu, Katai i Krstičić žele da pokvare planove

Real Madrid je osvojio Primeru, a sada razmišljaju o finalu Lige šampiona. U toj situaciji Barselona apsolutno mora da osvoji bar Kup Kralja.

Selta je uspela da eliminiše „Kraljevski klub“ u Kupu Kralja, ali nije uspela da stigne u finale. Alaves sa Aleksandrom Kataijem i Nenadom Krstičićem je došao do šanse da se još jednom u istoriji bori za trofej.

Zlatna generacija Alavesa je 2000. godine igrala finale Kupa UEFA u kojem je izgubila od Liverpula, a sada takođe pred sobom imaju moćnog i slavnog protivnika.

Barselona je na ovom meču bez Rafinje, Serhi Roberta i Luisa Suareza, što će biti problem na poziciji desnog beka. Pitanje je ko će se naći na tom mestu, a verovatno će po desnom boku zaigrati neko od štopera.

Meridianbet kvote na ovaj meč su u velikoj meri u korist Barselone, ali kada se pogledaju mečevi iz ove sezone pitanje je kako će to izgledati. Barselona je u gostima pobedila 6:0. a na domaćem terenu je izgubila 2:1.

Alaves je dokazao da može da se suprotstavi Kataloncima, ali je jasno da kada Barselona ima dobar dan – ništa ih ne može zaustaviti.

Sada Lionel Mesi i drugovi žele da uknjiže bar jedan trofej ove sezone i biće maksimalno motivisani. Zato su Meridianbet kvote kada je u pitanju današnji meč naklonjene Barseloni, ali to ne treba da vas obeshrabri.

Sa problemima u odbrani Barselona neće uspeti da sačuva svoj gol protiv Alavesa. Iako su Dejverson i napadački deo tima znali da imaju problema sa realizacijom, 1+ golova na Alaves na ovom meču sa kvotom 2.00 je siguran tip!

A onda ostaje da se nadamo da utakmica neće biti slična onoj iz drugog dela sezone kada je bilo 6:0, već da ćemo gledati uzbudljiv i neizvestan duel.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *