Bek Velsa nije baš planirao ovoliko dugo da ostane na prvenstvu

Bek Velsa pred izborom – četvrtfinale ili Bijons?

Neverovatna priča stiže nam iz Francuske. Bek reprezentacije Velsa Nil Tejlor očigledno nije planirao da se ovoliko dugo “zadrži” na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Velšani u petak igraju svoj meč četvtfinala Evrospkog prvenstva sa Belgijom, a na takmičenju  su premašili sva očekivanja. Bili su prvi u svojoj grupi sa dve pobede, ispred favorizovanih Engleza.

Levi  bek Velšana očigledno nije planirao ovakav razvoj događaja. Naime on je kupio karte za koncert Bijons koji se održava u četvtak u Kardifu.

To je trebalo da bude rođendanski poklon za njegovu ženu Džemu-Li, ali sada će morati na drugi način da obraduje suprugu.

Imao sam karte za koncert Bijons ove nedelje. Uzeo sam iz za rođendan moje supruge. Kada sam video da će Bijons nastupati u Kardifu pomislio sam da će to biti sjajno“, rekao je Tejlor.

On je istakao da nije obratio pažnju na to kada se koncert održava i da je paket koji je dobio poštom iznenadio ukućane.

Mislio sam da sam time rešio sve oko njenog rođendana, nisam ni obratio pažnju na datum. Ona  mi je rekla “Došle su karte poštom Nil, koncert je za četiri dana”. U redu, pomislio sam, to je mali problem. Ona će verovatno doći na utakmicu, tako da će i ona propustiti koncert“, dodao je bek Svonsija.

Ipak njegova lepša polovina je već jednom gledala nastup popularne pevačice.

Ko ne voli Bijons? Naravno verujem da su žene veći obožavatelji, ali i ja bih otišao na nastup. Ipak moja supruga je već jednom bila na koncertu, tako da neće biti razočarana“, završio je Tejlor.

Prvi meč četvrtfinala igra se u četvtak kada Poljaci ukrštaju koplja sa Portugalom. Dan kasnije će Tejlor propustiti Bijons zbog duela sa Belgijancima.

U derbiju četvrtfinala igraju Nemačka i Italija, a u poslednjem meču domaćin Francuska će odmeriti snage sa spektakularnim Islanđanima. Svi mečevi se igraju od 21 čas.