Tiket da ne poveruješ sopstvenim očima!

Bez puno filozofije do dobitka!

Nema puno filozofije u Ligi izuzetnih kvota! Ovaj tiket je primer da se tu nalazi sve što je potrebno za dobitak i da nema potrebe da se preterano razmišlja šta staviti na tiket. Konačan oshod ili zaigrati na golove i to je to!
Kladioc je sa devet parova Lige izuzetnih kvota stigao do koeficijenta 1330.40 i naplatio dobitak!

utakmica
Mesta na tiketu je bilo za tri utakmice aktuelnog prvenstva Evrope, četiri iz brazilskih serija A i B, kao i za duel za treće mesto na Kopa Amerika između SAD i Kolumbije.
Verovatno mu nije bilo svejedno na poluvremenu utakmice Francuska – Republika Irska, pošto su Irci prvi deo igre završili u svoju korist. Međutim, Trikolori su posle odmora znatno popravili igru, a situaciju je u korist ekipe Didijea Dešampa preokrenuo Antoan Grizman sa dva gola za svega tri minuta!
Hrvatska je potpuno dominirala u duelu sa Ronaldovim Portugalom, ali nijedan od 15 šuteva koliko su ih uputili njeni fudbaleri nije išao u okvir gola protivnika. Posle 90 minuta nije bilo golova, a kad se već pomišljalo na jedanaesterce, Kvarežma je uspeo da jedan odbitak ubaci u mrežu Subašića i da odvede Portugal u četvrtfinale!
Vels je na terenu pokazao mnogo više od svog ostrvskog rivala Severne Irske, ali je do trijumfa došao tek pošto je Garet Mekoli smestio loptu iza leđa svog golmana!
Ni SAD ni Kolumbija nisu želele da Kopa Amerika završe porazom, pa je utakmica za treće mesto bila prilično izjednačena i neizvesna. Presudio je gol fudbalera Milana, Karlosa Bake u 31 minutu meča. Utakmica je na kraju začinjena i sa po jednim crvenim kartonom, ali su Kafeterosi uspeli da sačuvaju minimalno vođstvo do kraja susreta.