Tiket da ne poveruješ sopstvenim očima!

Bonus kvota – promocija za dobitak!

Bonus kvota zauzima počasno mesto u redosledu sastavljanja parova za ovaj dobitan tiket, koji je sa njom na kraju dostigao ukupni koeficijent od 385.91. Bonus kvota je promocija u Meridianu koja kladiocu omogućava uvećanu kvotu na konačan ishod utakmice po izboru i koja je postala veoma važna stavka prilikom popunjavanja tiketa, naročito onih dobitnih.

bonus
Vidimo da je sastav parova prilično ekskluzivan jer su u izbor ušle utakmice Lige šampiona (2), engleskog Čempionšipa i spomenuti meč sa bonus kvotom, Videoton – Debrecen.
Barselona je protiv Atletika iskoristila svoj bonus koji joj je dao Fernando Tores tako što je zaradio isključenje, što su Katalonci oberučke prihvatili i preokrenuli rezultat u svoju korist. Na sreću kladioca, barselona nije uspela da postigne još neki gol, pa se rezultat zadržao u granicama 2-3 gola.
Bajern nije mogao više od 1:0 protiv čvrste Benfike, ali je to bilo dovoljno za dobitan tip 0-2 gola.
Birmingem je izgubio od kandidata za promociju Brajtona sa 2:1, dok je Brentford pobedio Bolton sa 3:1.
U derbiju kola, Derbi je do nogu potukao Hal sa 4:0 u utakmici u kojoj su gosti igrali sa igračem manje od 55-og minuta.
Midlsbro je zadržao drugu poziciju trijumfom nad Hadersfildom 3:0, a Šefild Vendzdej je pobedio Blekburn koji je pomogao svom domaćinu jednim autogolom i isključenjem Konveja.
Na kraju, Videoton je takođe imao olakšice u vidu isključenja jednog fudbalera Debrecena i to još u prvom poluvremenu, pa je jedan pogodak bio dovoljan za pobedu i tip na kome je iskorišćena promotivna Bonus kvota!