tiket

Bonus kvota za zaključenje dobitka!

Ovaj dobitni tiket je odličan primer kako u Meridianu lepo mogu da se uklope različite igre i promocije, a i da se uz to dobiju odlične kvote za tipove.

kvota
Na tiketu ima šest parova, a ukupna kvota iznosi čak 681.61. Najveća kvota je na paru Karlsrue – Sandhauzen koja je u momentu odigravanja na Meridian uživo klađenju bila čak 10! Sa tri gola u rasponu od 68-og do 88-og minuta, Karlsrue je pobedio Sandhauzen rezultatom 3:0 i obradovao kladioca koji je hrabro tipovao da će do kraja meča pasti bar toliko pogodaka!
Bonus kvota je ispunila svoju ”misiju” na utakmici Primere Malaga – Levante. Domaćin je i zvanično poslao Levante u Segundu, a tip je zaokružen sa kvotom 2!
Najviše ”preznojavanja” je bilo u toku gradskog derbija između Dandija i Dandi Junajteda, a da ne propadne ”kec kao vrata”, pobrinuo se Viton golom za 2:1 postignutim u nadoknadi vremena!
Kvota za 5+ na meču Verder – Štutgart je bila sjajna (3.60), a četiri gola je palo već u prvom delu igre, da bi se odbrojavanje zaustavilo tek kod broja 8 (6:2).