Partizan

Borac može da iznenadi Partizan, Crvena zvezda bez problema

Srpska liga se nastavlja, a Partizan i Crvena zvezda nastavljaju da se bore za prvo mesto i prednost domaćeg terena u plejofu.

Crvena zvezda gostuje u Vršcu, ge je tokom prethodnih nekoliko sezona znala i da igra kao domaćin kada su Pionir i Beogradska arena bili zauzeti. Vršac je na poslednjem mestu na tabeli sa četiri poraza i ovde neće doći do prve pobede.

Ipak tim iz Vojvodine je zamalo pobedio Mega Leks, a protiv Partizana su se držali solidno i izgubili su sa 10 poena razlike. Crvena zvezda u ovaj duel ulazi posle teške utakmice sa Mega Leksom, u kome je tim Dejana Radonjića pobedio sa četiri poena razlike uz dramatičnu završnicu.

U ovom meču će Zvezda biti bez plejmejkera i pitanje je ko će igrati na poziciji 1 u današnjem meču. Bez obzira na to „crveno-beli“ će bez problema pobediti na ovom meču. Uz hendikep od 12,5 poena na ovu dvojku ćete dobiti odličnu Meridianbet kvotu.

Što se tiče Partizana, tim Aleksandra Džikića dočekuje Borac na svom terenu. Čačani su pobedama nad Dinamikom i Vršcem trenutno na četvrtom mestu na tabeli, a ako žele da zadrže tu poziciju moraju da pobede u hali „Aleksandar Nikolić“.

To se naravno neće desiti jer „crno-beli“ u svakom smislu imaju veliku prednost, ali to ne znači da ne treba odigrati na Borac!

Naime hendikep je ogroman, a Partizan u domaćem takmičenju ne igra punom snagom. Izabranici Aleksandra Džikića još nikoga nisu ubedljivo pobedili, pa neće ni Čačane. Uz Hendikep od 14,5 poena kvota na 2 je 1,83 što svakako treba staviti na tiket.