Mbape transfer

Borusija Dortmund i Monako – borba budućih džinova!

Ovo će zaista biti fenomenalan duel, očekujemo neverovatan fudbal i mnogo golova. Borusija i Monako će odmeriti snage, a mesto susreta je Dortmund.

Ovo je duel budućih velikana. Sa jedne strane su Vajgl, Dembele, Pulišić, Emre Mor, a sa druge Mbape, Bernardo Silva, Fabinjo, Mendi…

Kada bi uspeli da sačuvaju timove još nekoliko sezona sigurno je da bi ovi timovi mogli da računaju na velike uspehe, kako u Bundesligi i Ligi 1, tako i u Ligi šampiona. Ipak teško je verovati da pogotovo Monako može da sačuva ovaj tim i naredne sezone.

Jedna mlada nada im neće pomoći u ovom meču, a to je Timu Bakajoko jer je suspendovan. Takođe i Đibril Sidibe je suspendovan, tako da će Ture morati da startuje na mestu beka, a Mutinjo u veznom redu.

Sa druge strane Rojs i Gece su van stroja, a Vajgl, Širle, Durm i Kagava nisu u potpunosti spremni za meč. Zbog toga će Kristijan Pulišić verovatno startovati na ovom meču, kao i iskusni Gonzalo Kastro.

Ovde je jedno sigurno – igraće se napadački. U poslednjih deset mečeva Borusije osam puta je bilo 3+. Što se tiče Monaka, na 16 mečeva čak 13 puta je bilo tri ili više gola.

Dortmund nije mesto gde se viđaju tvrde utakmice, ali smo videli mnogo preokreta na Vestfalenu ove sezone. Mnogo puta je tim Tomasa Tuhela znao da priredi pravu dramu svojim navijačima, ali su na svom terenu tolio sigurni da u Bundesligi nemaju poraz dve godine.

Teško da će i Monaoko uspeti da izbori “dvojku” ovde. Uz sigurnih 3+ 1 je odličan tip, ali za one koji ne žele nimalo da rizikuju, a žele odličnu kvotu imamo sjajan predlog. GG i 3+ daju Meridianbet kvotu 1,72, a ne vidimo šta to treba da se desi, a da taj tip ne prođe.