Tiket da ne poveruješ sopstvenim očima!

Braga II pokvarila tip

Dupla opklada i IIGG su igre koje su zastupljene na ovom tiketu. Kvote su odlične, a izbor utakmica zanimljiv, a malo je nedostajalo da i ukupan koeficijent 3590.89 postane dobitan!

tip
Iako su se igrale utakmice Lige šampiona, kladioc se odlučio da na ovaj tiket stavi šest mečeva iz nekih drugih liga i takmičenja.
Po jedna utakmica je došla iz makedonskog kupa i italijanskog Lega pro kupa, zatim iz češke lige i engleskog Čempionšipa, a tiket su upotpunila dva para iz portugalske Segunde.
Renova je savladala Pelister (3:1), a Fođa Juve Stabiju (4:1), pa je tip 1&GG na ovim mečevima došao bez ikakvih problema.
Takođe je lako zaokružen i tip 2&GG na susretu Brno – Slavija (1:4), kao i IIGG na mečevima Preston – Hadersfild (3:1) i Kovilja – Vizela (1:1).
U drugom delu igre utakmice Leišoes – Braga II postignuto je dva gola, ali nažalost po kladioca, oba je dao domaćin, dok je gost svoja dva u rezultatu 2:2, postigao u prvom poluvremenu, pa je to razlog zbog čega ovaj odlični tiket nije dospeo na naplatu.