Budite deo čopora!

Poslednje odbrojavanje za fajnal for je počelo! Ostalo je nešto više od 48 sati do početka. Naš portal je već pisao o ovom događaju, a sada je već čitav grad oblepljen posterima, bilbordima i reklamama koje najavljuju ovaj veliki događaj.

Vukovi reklama

Izvor: facebook.com/vukovibeograd

Američki Fudbal je sport koji je sve popularniji kod nas, a organizacija fajnal fora u Beogradu je kako velika čast tako i

vukovi autobus

Izvor: facebook.com/vukovibeograd

privilegija. Organizatori su izabrali i fantastičan stadion na kome će se odigrati finalni turnir Lige Šampiona – stadion FK Voždovca! Svi koji dođu da podrže Vukove imaće i to nezaboravno iskustvo i osećaj koji pruža stadion “ni na nebu ni na zemlji”. Tu će snage odmeriti naši Vukovi, Londonske Munje, Karlštad Krusejdersi i Crni Panteri iz Tonona.

Raspored finalnih utakmica izgleda ovako:

Petak 24 Jul16:00 SBB Vukovi – London Blitz!
Petak 24 Jul 20:30 Carlstad – Thonon Black Panthers
Nedelja 16:30 Finale

vukovi bilbord2

Izvor: facebook.com/vukovibeograd

vukovi bilbord 3

Izvor: facebook.com/vukovibeograd

Zvanični sponzor finalnog turnira je “Ledeni Kvas“, a događaj će upotpuniti muzičari kao što je Mihilow, THC la Familija, Prti Bee Gee, VIP, Sick Touch, Frka, Smoke Mardeljano, podršku će pružiti i čirlidersice – vučice, kao i DJ Darko i MC Tadija. Najavljivač i domaćin događaja će biti poznati glumac Nikola Đuričko, inače veliki fan čopora sa ade, a himnu će pevati Aleksandra Kovač.

Dođite da podržimo zajedno naš klub. Ne propustite jedinstveni spektatkl. Budite deo čopora!

Video by: Dragan Zabunović

Kako bi se ispromovisao završni turnir Vukovi su organizovali druženje sa sugrađanima u centru grada. Ako ste juče propustili druženje, ne brinite. Vukovi će i danas biti u centru grada.

Video by: Dragan Zabunović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *