fudbal

Bundesliga 2: Hanover želi povratak na vrh tabele

Posle zimske pauze, najzad je krenula i popularna Cvajta, a aktuelno 18. kolo se završava na HDI Areni, gde domaći Hanover igra protiv Kajzerslauterna.


Naravno da ovi klubovi nisu nepoznati jedan drugom, ali će se ovom prilikom tek drugi put susresti u Bundesligi 2, pošto su jesenas na početku sezone imali prvi duel u ovom rangu takmičenja.

Tada je na Fric Valter stadionu Hanover veoma lako savladao Crvene đavole rezultatom 4:0 i potvrdio svoje ambicije koje se odnose na povratak među najbolje klubove u Nemačkoj.

Ako savladaju Kajzerslautern, domaći bi zauzeli prvo mesto na tabeli na kojem se trenutno nalazi Braunšvajg. Hanover je inače od početka sezone na svom terenu izgubio samo jednu zvaničnu utakmicu, kada ga je još u septembru savladao Dinamo iz Drezdena.

Kajzerslautern ima najmlađi sastav u takmičenju, što je verovatno jedan od razloga zbog kojih ne ostvaruje bolje rezultate. Crveni đavoli su ostvarili četiri pobede, od čega samo jednu na gostovanjima na kojima su u proseku tresli mrežu tek na svakoj drugoj utakmici!

U koloni za golove ove ekipe nalazi se brojka 11, što je pored Sent Paulija, ubedljivo najlošiji napadački učinak u celoj ligi!

Ono što ipak funkcioniše u timu je defanziva koja je primila samo 15 golova, što ovaj susret praktično čini okršajem najboljeg napada (Hanover je postigao 31 gol na prethodnih 17 mečeva) i najbolje odbrane!

Na poslednjih devet susreta, Hanover je sedam puta bio bolji rival, dok je Kajzerslautern pobedio samo jednom!

Predlog za tip: pobeda domaćina iz iksa! Meridianbet kvote pogledajte ovde.


15.4.2016. Hanover želi pobedu za 120-tu godišnjicu!