Crvena zvezda Cedevita

Cedevita čuje loše vesti, Crvena zvezda ove godine nema milosti u derbijima

Da Cedevita nije startovala sa dva poraza možda bi Crvena zvezda i morala da brine za prvo mesto na kraju regularnog dela ABA lige.

Ovako o tome nema ni govora. Iako je odigran tek prvi deo sezone i Zvezdu očekuju dva derbija ona je praktično na četiti pobede od rivala. Partizan ima tri poraza više, ali i očajnu partiju u “Večitm derbiju” u kome je pobeđen sa velikom razlikom.

U ovakvoj situaciji bi se očekivalo da Crvena zvezda “spusti gas” i odigra rasterećeno do kraja sezone, no ta faza će verovatno uslediti nakon ovog kola. Ukoliko dobiju Cedevitu momci Dejana Radonjića će zaista zacementirati svoje prvo mesto na tabeli.

Što se toga tiče, Cedevita ima mnogo veći motiv. Tim Veljka Mršića “pegla” mrlje sa starta sezone kada su ih porazi udaljili od komfornije pozicije u ovom trenutku.

Meridianbet kvota na oba protivnika je identična – 1,91, što znači da hendikep skoro i ne postoji. No, mali hendikep je tu za one koji žele da “pojačaju” kvotu.

Mi zapravo to i predlažemo. Iako je u nekim mečevima, kao u duelima sa Krkom i Igokeom Radonjićev tim pokazao slabosti, u svim derbijima je igrao sjajno. Cedevita, Budućost i Partizan su u prvom delu sezone stradali sa dvocifrenim razlikama.

Crvena zvezda je tim koji se ove sezone pojavljuje u punoj snazi kada je to potrebno. Kvota na 2 sa hendikepom od 3,5 poena je 2,30. Ako se kladite na poraz Zvezde ove sezone u ABA ligi on će se desiti protiv neke slabije ekipe.

Crvena zvezda Cedevita

Sada je tim pod velikim naponom samopouzdanja posle fenomenalne partije protiv Real Madrida, a i ne tako davo su dobili Makabi ogromnom razlikom. Ovim trijumfom će Zvezda zaključiti vrlo uspešnu godinu.

Što se tiče poena tu savetujemo više poena na Crvenu zvezdu, a manje na Cedevitu. Ni mnogo jači timovi ne mogu protiv ovakve odbrane Zvezde da daju 80 poena, pa neće ni tim iz Zagreba.