Čelsi Dijego Kosta Eden Azar fantasy

Čelsi čuva vrh tabele protiv najgoreg tima lige

Antonio Konte je fenomenalno uigrao tim i Čelsi je u neverovatnoj seriji pobeda, a sada igraju mali londonski derbi u kome bi zaista morali da pobede.

Gostuju na Selthurst parku Kristal Palasu koji je u očajnoj seriji rezultata i najgori je tim u Premijer ligi u 2016. godini. Posle tri uzastopna poraza pobedili su Sautempton, ali dobri rezultati se nisu nastavili. Od tada imaju remi i poraz, dok sa druge strane Čelsi ne staje sa pobedama.

“Plavci” su prvi na tabeli i pobedom bi pobegli na devet bodova od Arsenala i Liverpula koji su na deobi drugog mesta na tabeli.

Ovi timovi gotovo nikada ne remiziraju, pa prethodnih šest mečeva Čelsi ima četiri,a Palas dve pobede. Ni ovde X nije preterano realna opcija pa je kvota na njega 4,10.

Malo ko daje šanse timu Alana Pardjua s obzirom da “Plavci” imaju deset pobeda zaredom u Premijer ligi i ova serija podseća na najbolje dane Žozea Murinja u klubu. Od tih deset mečeva na osam je Čelsi uspeo da sačuva svoju mrežu, a odbrana je upravo problem koji ima Kristal Palas.

Na poslednjih osam utakmica samo jednom nisu primili gol, na svim ostalim mečevima su bar po dva puta vadili loptu iz mreže. To je glavni razlog ne samo što su ovako loše pozicionirani na tabeli nego i da odigrate 3+.

Meridianbet kvota na dvojku je čak 1,57 i to je naš predlog. Jednostavno Čelsi je mnogo bolji tim, a Dijego Kosta, Pedro i Azar bi mogli lako da iskoriste mnoge rupe u odbrani Kristal Palasa.

Takođe kvota na to da Kristal Palas neće dati gol je 2,40, a i to je odličan tip s obzirom na formu odbrane Čelsija otkako je Konte uspostavio sistem sa trojicom štopera i ofanzivnim bekovima.

Meč se igra na Selthurst Parku od 13:30 časova i ovaj meč otvara novo kolo Premijer lige.