Čempionšip: Brentford je favorit protiv KPR u Derbiju zapadnog Londona

Čempionšip: Brentford je favorit protiv KPR u Derbiju zapadnog Londona

Uzbudljivo devetnaesto kolo engleskog Čempionšipa će imati još interesantniju završnicu u ponedeljak kada se u jednom od čuvenih Derbija zapadnog Londona sastaju Kvins park Rendžers i Brentford.


U drugoj po snazi engleskoj fudbalskoj diviziji, u ovoj kao i u prethodne dve sezone igraju se dva ovakva derbija pošto se u grupi timova iz ovog dela Londona nalazi i Fulam Slaviše Jokanovića. Četvrti član je ujedno i najpoznatiji, a reč je o aktuelnom šampionu Engleske Čelsiju.

Kvins Park se pred ovu utakmicu nalazi u velikim kadrovskim problemima pošto je čak pet fudbalera iz odbrane povređeno ili nedovoljno spremno za derbi. To je i jedan od razloga zbog čega je ekipa Jana Holoveja izgubila tri utakmice za redom i u tim susretima primila čak osam golova.

Na drugoj strani, Brentford je od poslednjih deset mečeva izgubio samo od Kardifa, a sa nova tri boda bi se pomerio na čak deseto mesto na kome se trenutno nalazi Ipsvič. Gosti su ove sezone dobri na gostovanjima gde su do sada osvojili jedanaest bodova.

Brentford je uspešniji od svog protivnika i u međusobnim duelima koje su odigrali u prethodnim sezonama, pošto su pobedili na četiri od pet odigranih utakmica.

Pre toga je Kvins Park bio bez poraza na šest uzastopnih derbija u kojima je slavio dva puta, ali su rivali tada igrali fudbal u Ligi jedan, odnosno trećoj diviziji.

Meridianbet kvote za ovu utakmicu pogedajte ovde.


30.11.2016. KPR kao jagnje protiv Vukova!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *