dobitak

Čizma glavu čuva, a Turbo isplata čuva tiket!

Ako čizma glavu čuva, šta onda radi Meridian Turbo isplata? Čuva tiket i to kakav tiket! U ovom slučaju radi se o tiketu sa sedam parova na kojima je tipovano samo dve različite igre – I2+ i IIGG, a mečevi su iz tri jake evropske fudbalske lige: Premijer lige, Bundeslige i Primere.

Turbo
Šest utakmica je odigrano u subotu (Midlsbro – Totenhem, Stouk – Vest Bromvič, Arsenal – Čelzi, Majnc – Leverkuzen, Frankfurt – Herta i Bilbao – Sevilja), dok je sedma bila na rasporedu dan kasnije.
Od tri meča Premijer lige koja su se igrala u subotu, najuzbudljivija priča je viđena na susretu Stouk – Vest Bromvič, ali je i ona imala srećan kraj, pošto je traženo IIGG ipak došlo golom u zaustavnom vremenu!
Kladioc je bio bez daha i dok je pratio kretanje rezultata na utakmici Bundeslige, Frankfurt – Herta, gde je i pored obilja golova (3:3), željeni gol za IIGG pao u drugom minutu sudijske nadoknade!
Posle uspešnih zaokruživanja tipova, preostalo je još samo da Vest Hem i Sautempton odigraju svoj nedeljni meč i tu na scenu stupa Turbo isplata. Kladiocu je bilo dosta uzbuđenja i rešio je da svoj dobitak podigne pre početka poslednjeg susreta, što se na kraju pokazalo kao ispravna odluka – IIGG je omanulo, ali Turbo nije!