Counter Strike

Counter Strike: Spektakl u Areni, Turci sve iznenadili

Svetsko prvenstvo u Counter Strike igra se u Beogradu, tačnije u Areni, a jedino mesto na kome se možete kladiti na mečeve je Meridianbet.

Prva nagrada na SP u Counter Stike iznosi 50.000 evra, druga 20.000, dok će treći i četvrti tim dobiti po 10.000.

Takmičenje je već poprilično odmaklo, a Turci su ostavili najbolji utisak. Oni su upali na takmičenje posle meča sa Belgijom, kada se odlučivalo ko će upasti na turnir umesto Australije. Dobili su svih sedam prvih mečeva, a samo su Danci i Šveđani uspeli donekle da ih namuče.

U četvrtfinalu SP u Counter Strike našli su se Turska i Tunis, zatim Francuska i Kanada, te u drugom delu žreba Danska – Singapur, te Švedska – Francuska.

Kanada i Francuska bi mogle da odigraju neizvestan meč, dok je Danska ogroman favorit protiv Singapura, pa je bolje probati nešto iz ponude over/under.

Šveđani i Argentinci takođe ne obećavaju ogromnu borbu, mada Counter Strike predstavnik iz Južne Amerike možda nekim čudom ima snage da iznenadi i prođe u polufinale.

Polufinala i finala će biti izbačena u ponudi Meridianbet kada se završe četvrtfinalni dueli, prvi je na programu u 10:00, drugi u 13:00, dok je finale u 16 časova.

Kako stvari stoje u Evropi će ostati trofej, ali videćemo mogu li Kanada ili Argentina da iznenade.