Stevan Jovetić i Crna Gora su u odličnoj formi

Crna Gora u Danskoj za bodove i samopouzdanje

Crna Gora jeste bila favorit u meču sa Kazahstanom, ali malo je ko očekivao da će tim Ljubiše Tumbakovića biti tako dominantan.

Žargonski rečeno “pukla je peterda”, a svih pet golova postigli su različiti igrači. Sada je Crna Gora pred testom karaktera, timskog duha i kvaliteta kada ide u goste Danskoj u Kopenhagen.

U veoma izjednačenoj grupi Crna Gora mora da pobeđuje rivale poput Danske, Poljske i Rumunije ako želi na SP, dok se pobede nad Jermenijom i Kazahstanom podrazumevaju.

Protiv Rumunije su “Sokolovi” izvukli remi na gostovanju, a ni sada ne bi bili nezadovoljni tim rezultatom. Odbrana Danske je pokazala da se teško nosi sa napadačima svetske klase, a Stevan Jovetić to jeste. Kvota da će Crna Gora dati bar gol na meču je 1,70, dok je na GG nešto veća – 2,08.

Kazahstanci se još oporavljaju od primljenih pet golova u meču sa Crnom Gorom, a Rumuni dolaze u Aziju posle razbijanja Jermenije 5:0. Nije potrebno mnogo dalje objašnjavati, teško da tim koji je izgubio 5:0 može da iznenadi ekipu koja je istog dana pobedila sa 5:0. Dvojka na Rumuniju ima kvotu 1,75 što je sasvim zadovoljavajuće.

Na kraju Levandovski i ekipa će se sastati sa  Jermenijom koja igra bez Henrika Mkitarijana. Pošto su kvote uglavnom male s obzirom na jačinu Poljaka predlažemo da preko Slobodne igre pokušate sa igrama da će Robert Levandovski postići dva ili tri gola.

Hendikep sa 1.5 golom na strani Jermenije je takođe solidna opcija za naše igrače jer nudi kvotu 1,55.