Crno-bele očekuju trijumfi

Crno-bele ekipe u naletu, dodajte tome i četiri dvojke

Crno-bele ekipe u grupi E FIBA Lige šampiona bi trebalo da pobede u četvrtom kolu, u kome će gosti imati prilično uspeha.

“Crno-bele” iz Beograda očekuje duel sa Solnokom, o kome smo već pisali. Iz svega već navedenog jasno je da je tim iz Beograda veliki favorit i da bi 2 uz kvotu 1,60 trebalo odigrati.

Sa druge strane još se čeka tim koji bi pobedio “crno-bele” iz Istanbula. Bešiktaš ima tri pobede i svaki put su bili dosta bolji tim od protivnika.Sada im u goste dolazi Stelmet koji nema kvalitet da im se suprotstavi. Tu je i domaća publika pa pobeda uz 9 ili više poena razlike neće biti problem.

U toj grupi još igraju Šarlroa i Ludvigsburg. Belgijanci imaju tim koji izgleda da nije dorastao ovom takmičenju. Gubili su prve tri utakmice rutinski, a Nemci moraju da pobeđuju u ovakvim mečevima ako žele dalje. I uz hendikep pobeda Nemaca je sigurna.

U grupi A prvoplasirani Monako dočekuje Ironi koji ima sve poraze. Uprkos tome savetujemo 2 uz hendikep. Hendikep je preveliki i francuski tim neće imati motiv da juri preveliku razliku, verovatno će rutinski dobiti meč, ali ne sa 19 poena razlike.

U toj grupi neporaženi su i Aris i Banvit, ali jedna ekipa će posle današnjeg susreta morati kući pognute glave. Teren u Solunu je uvek vruć, pa iako je Banvit možda i kvalitetniji tim ovde je kec mnogo bliži tip.

U grupi B danas igraju samo Makabi Rišon i Venecija. Italijanski tim je do sada pokazao dva lica, pa su tako dobili Karšikaku, a izgubili od Himika i Le Mana. Bez obzira kako odigraju verujemo u neizvestan meč, tako da je predlog 2 uz hendikep -7,5 poena.

Neptunas posle dve pobede ide u goste Oldenburgu gde je takođe favorit. Čak i uz hendikep odigrajte na Litvance. U toj grupi nalaze se još Ventspils i Vareze. Oba tima su pre svega napadačka pa je više poena prava opcija.

Cibona u ABA liga duelu dočekuje Mornar, a svi znamo da su Barani mnogo bolji na svom terenu, tako da Žižić, Šakić i ekipa ovde ne bi smeli imati problema, a u duelu Tenerifea i Strazbura savetujemo +.