Novi Pazar Crvena zvezda

Crvena zvezda protiv fenjeraša počinje proleće

Navijači „crveno-belih“ uvek vole da kažu da je Zvezda najjača u drugom delu sezone i da se uvek čeka „Zvezdino proleće“.

Sada Crvena zvezda kreće nastavak odbrane prošlogodišnje titule od meča sa Novim Pazarom. Gosti su poslednji u ligi i smeši im se drugoligaško društvo naredne godine. Pazarci imaju 12 bodova i u seriji su od sedam poraza.

Teško da ovakav tim može da se suprotstavi šampionskim ambicijama Crvene zvezde. Miodrag Božović trenutno ne može da računa na povređenog Mihaila Ristića, ali ostatak tima mu je na raspolaganju.

Pred kraj prve polusezone „crveno-beli“ su u nekim mečevima znali da imaju problema sa realizacijom, ali to je uglavnom bio slučaj na mečevima koje je tim Miodraga Božovića igrao na strani.

Na poslednjih 11 mečeva na svom terenu Crvena zvezda je uspela da postigne po bar dva gola, a sada je stilglo i nekoliko pojačanja u napadu. Najviše se očekuje od nekadašnjeg fudbalera Juventusa, Sausuola, Đenova i Atalante Ričmonda Boaćija.

Tim još nije sklopljen jer se čekaju dodatna pojačanja u odbrani, a baš zbog toga nije nemoguće da Filip Manojlović i ovaj put vadi loptu iz mreže. Pojačanja u odbrani nisu stigla, a Slavoljub Srnić se na pripremama nije snašao na poziciji desnog beka.

Na prethodna dva meča Zvezda je postigla po četiri gola protiv Novog Pazara, a zašto to ne bi bio slučaj i sada? Odigrajte 4+, a za hrabrije predlažemo da to pojačaju i sa GG.

Crvena zvezda će na ovom meču pobediti i „pobeći“ svojim pratiocima na devet poena razlike, što će staviti dodatni pritisak na Partizan u narednom meču koji igra u nedelju.