Odlična kvota na tiketu, ali i dva minuta ''viška''!

Crveni karton promenio ishod utakmice i sudbinu tiketa

Pred nama se nalazi veoma interesantan tiket sa nekoliko igara koje se često tipuju, kao što su konačan ishod, ishod I poluvremena, ukupno golova I poluvreme, IGG i ukupno golova na celom meču.

kladioc
Od ukupno deset parova, kladioc je na tri tipovao 0-2 gola, a za to je izabrao mečeve gde to i nije bilo toliko očekivano, pogotovo na utakmici kvalifikacija za FIFA prvenstvo sveta, BiH – Kipar (2.25).

Mesta se našlo i za dva zicera, kao što je da će pasti barem jedan gol u prvom poluvremenu na utakmicama Nestved – Koge i mladih selekcija Švedske i Hrvatske.
Najveća kvota na tiketu (3.78) je dobijena za tip da će u prvom delu igre na utakmici Al Šabab – Al Ain obe ekipe najmanje jednom zatresti mrežu. Poluvreme je završeno rezultatom 2:2, a zanimljivo je da je tako ostalo do kraja susreta.
Dva čista iksa su se našla na tiketu, a kladioc je pretpostavio da će mečevi Brage – Vasteras i Akademika – Varzim da se okončaju bez pobednika.
U slučaju utakmice švedske Nore, to se i dogodilo (1:1), međutim u okviru druge lige Portugala, Akademika je savladala Varzim sa 3:2. Jedan od razloga je i crveni karton koji je još u prvom poluvremenu dobio fudbaler gostujućeg tima, Silva dos Santos, pa bi kladioc mogao njega da ”okrivi” zbog toga što ovaj tiket nije dospeo na naplatu!