CSKA Miloš Teodosić

CSKA sa Barsom, svi se pitaju igra li Teodosić

Uspeo je CSKA da pobedi u prethodna četiri meča iako je njihov udarni duo bekova Teodosić – De Kolo bio nekompletan.

Na meču sa Olimpijom iz Milana nijedan od sjajnih bekova nije bio u timu pa su Kulagin i Eron Džekson povukli svoj tim koji je odigrao mnogo više timski i dobio ovaj meč. Pre toga je Teodosić imao dve utakmice sa preko 30 poena, a Žalgirisu je ubacio “samo” 25 u odsustvu De Koloa.

Sada su svi u timu zdravi, a u Moskvu dolazi još jedan tim koji ove sezone ima problema sa povredama. Barselona je trenutno na mestu koje ne vodi u drugi krug takmičenja, što nije ni čudno kada se pogleda ko je sve bio povređen. U jednom trenutku su osim Rajsa jedini bekovi u timu bili Erikson i Peno.

U ovakvim uslovima tim ima samo jednu pobedu u pet mečeva iako se na teren vratio Peteri Koponen, koji ipak posle duge povrede ne može u potpunosti da pomogne svojoj ekipi.

Miloš Teodosić CSKA

Teodosić i CSKA su svakako veliki favoriti na ovojm meču, a koliko su “Armejci” dominantni svedoči i kvota 1,11 na CSKA u ovom meču.

Sa hendikepom je to manje ubedljivo i uz -10,5 poena Meridianbet je dao kvotu 1,83. Verujemo da će ovo doći, jer je ekipe kvaliteta Barselone CSKA dobijao i bez svog sjajnog dvojca. Sa njima u timu teško da ih katalonski tim može zaustaviti.

Najviše problema je katalonski tim do sada imao sa realizacijom, naime oni su retko postizali više od 65 poena. Na meču sa Olimpijakosom su recimo dali samo 52 poena.

Sada je granica na njih čak 75,5 poena. Istina je da CSKA igra mečeve brzog ritma sa mnogo koševa i da se u odbrani ne ističu. ali teško da će protiv njih Barselona podići nivo svoje igre za 10 poena. Ovde je minus i više nego izvestan.

To je uz kec sa hendikepom naš predlog za igru u duelu CSKA – Barselona koji počinje od 18:30 časova.