Odlična kvota na tiketu, ali i dva minuta ''viška''!

Da je Hari Kejn kao Prljavi Hari…

Šta kvari ovaj izvanredan tiket sa pet odigranih ikseva na utakmicama Lige šampiona? Pa kvari ga Hari Kejn! Da budemo precizniji, kvari ga tako što nije postigao gol, a da je na njegovom mestu bio Klint Istvud u ulozi Prljavog Harija, možda bi rezultat utakmice Totenhem – Monako bio 2:2!

Hari
Kaldioc je izabrao pet mečeva Lige šampiona iz Meridian ponude Lige izuzetnih kvota, u kojoj su već odlične kvote dodatno uvećane!
Sve tri utakmice prvog dana su završene identičnim rezultatom: iks je došao na mečevima Bazel – Ludogorec, PSŽ – Arsenal i Benfika – Bešiktaš, a ishod na svim mečevima je bio 1:1. Doduše, najviše nervoze je bilo na Parku Prinčeva, gde su viđena i dva crvena kartona (Verati, Žiru). Na Sent Jakob Parku je Ludogorec odoleo Bazelu, dok je na Lužu golom u zaustavnom vremenu Anderson Taliska šokirao svoj doskorašnji klub i odneo bod u Istanbul!
U sredu su Leverkuzen i CSKA rekli sve što su imali već u prvom poluvremenu kada su postignuta sva četiri gola, a rezultat 2:2 se nije menjao do kraja susreta.
Nažalost, rezultat iz prvog dela igre se nije menjao ni na utakmici Totenhem – Monako (1:2), pa je tako do željenog iksa nedostajao samo jedan gol domaćih, verovatno onaj koji nije postigao Hari Kejn.