Lucky Leprechaun - jedan spin vredan 3.500 evra

DA TI SE ZAVRTI U GLAVI: Jedan spin doneo 3.500 €!

Šta je potrebno da bi zaradio 3.500 evra? Samo jedan spin na našem internet kazinu. Ovo je pošlo za rukom jednom našem igraču!

N.V. iz Kotora uspeo je da samo jednim spinom dobije ovu sjajnu svotu novca. A zašto to ne bi i tebi pošlo za rukom na slotu Lucky Leprechaun?

Naš igrač je ovoga puta skupio dovoljno scatter simbola i u bonus igri izvrteo spinove za dobitak od koga se vrti u glavi! Kako je to uspeo?

Bonus igra na Lucky Leprechaunu je jedna od najzanimljivijih! Kockice se bacaju pet puta, a sa svakim bacanjem igrač se penje na lestvici koja uvećava njegov ulog dramatično – od početnih 10 puta pa sve do krajnjih 250!

Još ako se uhvati duga – ona donosi još brži dobitak! N.V je došao na korak od poslednjeg stepenika i bonusa 500 puta većeg od uloženog. Ali i sa 250 puta uvećanim betom i 3.500 evra iz jednog spina verujemo da je i više nego zadovoljan!

Nastavio je N.V igru i tu nije bio kraj njegovim dobicima. Lucky Leprechaun je bio dovoljno darežljiv, pa je na kraju ovaj Kotoranin izašao iz igre sa 11.000 evra, koliko je dobio za samo tri dana!

Pa zašto i ti ne bi bio iste sreće? Lucky Leprechaun te čeka! A tu je i Rugby Star, znaš li da smo na tom slotu nedavno imali rekord?

A osim ova dva slota tu je i preko 300 igrica na našem internet kazinu. Bilo da gledaš Igru Prestola ili voliš klasične igre poput ruleta, pokera ili black jack-a – imamo zabavu za tebe! Tu su i Jackpot igre, kao i novi Jackpot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *