Danci

Danci remiziraju, sigurna dvojka u Brazilu

Ponedeljak je dan kada tradicionalno nema previše fudbalske ponude, ali Danci, Poljaci, Englezi, Izraelci ipak imaju neke zanimljive mečeve.

Danci i dalje na prvom mestu Superlige imaju Kopenhagen koji ne planira da siđe sa trona, a Mitjiland koji je prošle sezone bio otkrovenje dolazi u goste Esbjergu koji se nalazi na dnu tabele.

Mitjiland je do sada dobio sva četiri meča protiv Esbjerga, ali se “bore” protiv jedne druge serije – Esbjerg ima tri remija na svom terenu. Da li će Danci na ovom meču remizirati ili će gosti nastaviti sa pobedama ostaje da se vidi.

Amerika dočekuje Atletiko Paranense, a malo je tako dobrih gostiju kao Atletiko. “Crno-crveni” su poraženi na poslednjih sedam gostovanja pa je sada Amerika veliki favorit na ovom meču.

Igraju se i mečevi u Izraelu, a u duelu dva Makabija – onog iz Tel Aviva i tima iz Haife domaćini su favoriti. Makabi Tel Aviv je pobedio na poslednjih sedma mečeva na domaćem terenu protiv Makabija iz Haife.

Imamo i duel dva Hapoela, a domaći tim je u poslednjih pet mečeva remizirao. APOEL ima 10 pobeda zaredom protiv Etnikosa i sada su veliki favoriti, a Kork u Irskoj želi da nastavi seriju od šest pobeda.

U Poljskoj imamo duel dva tima koja imaju četiri poraza zaredom. Ruh i Korona su u očajnim serijama, a u Seriji B Citadela takođe želi da prekine seriju, oni imaju tri poraza zaredom.

Četiri poraza zaredom imaju i fudbaleri Burija u Ligi 1 koji sada dočekuju Bolton na svom terenu. Teško da će pobediti tim koji ima tri pobede.

Astra Đurđu ima pet poraza u prethodnih šest mečeva sa Botosanijem, a Kork takođe ima pet pobeda u šest mečeva sa Veksfordom.