Davljenici uvek nezgodni, ali Partizan mora da pobeđuje

Davljenici uvek nezgodni, ali Partizan mora da pobeđuje

Partizan nema drugog izbora nego da pobeđuje ako želi da održi korak sa Crvenom Zvezdom, a sledeće mesto odakle treba da se donesu bodovi u Beograd je Čačak, gde će u okviru petnaestog kola Super lige šampion odmeriti snage sa domaćim Borcem.


Između dve utakmice sa Skenderbegom, one u Elbasanu i ove koja sledi za nekoliko dana, Partizan je odigrao dve utakmice u domaćem prvenstvu. Učinak je bio potpuno identičan, odnosno susreti sa Bačkom i Zemunom završili su se istim rezultatom u korist šampiona – 3:1.

Partizan

Posle dužeg vremena u dve utakmice za redom igrao je i kapiten Crno-belih Saša Ilić, koji je protiv Bačke bio na terenu svih devedeset minuta, dok je u Gornjoj Varoši odigrao poslednjih pola časa igre. Ilić je u oba meča bio jedan od boljih i borbenijih na terenu, što možda i ne bilo za čuđenje da ovaj fudbaler neće napuniti 40 godina za dva meseca! Moguće je da veteran i u Čačku dobije svoje minute, pogotovo jer se odlično uklopio sa Ožegovićem koji je na svakom meču po jednom zatresao mrežu.

Borac je trenutno na poslednjem mestu na tabeli, bodovi su mu očajnički potrebni i baš to je razlog zbog kojeg bi za šampiona mogao da bude veoma nezgodan protivnik.

Čačani su svog crno-belog gosta poslednji put ispratili kući bez ijednog boda pre tačno devet godina kada su proslavili pobedu rezultatom 1:0. Od tada je Partizan pobedio u šest od sedam odigranih utakmica, dopustivši svom domaćinu da postigne gol na samo dva susreta.

Meridianbet kvote možete pogledati ovde.


25.10.2017. Brutalni raspored se nastavlja, Partizan u Gornjoj varoši


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *