Levi bek Kristal Palasa se oporavlja i nije u životnoj opasnosti

Defanzivac Kristal Palasa u strašnoj saobraćajnoj nesreći (FOTO)

Levi bek Kristal Palasa Pape Suare bio je umešan u saobraćajnoj nesreći na autoputu M4 blizu čuvenog aerodroma Hitrou.

On se sudario sa još jednim kolima na autoputu i pritom je njegov Mercedes vidno oštećen. Sam Suare je zaržan u bolnici, a doživeo je čitav niz povreda.

Za sada se navodi da njegove povrede nisu opasne po život, ali koliko je situacija bila opasna svedoči i to da je helikopterom bio odvezen do bolnice. Doživeo je povrede vilice i prepona. Nesreća se desila u nedelju oko 12:10 po lokalnom vremenu, a defanzivac Kristal Palasa je iz kola izvučen tek kada je isečen krov njegovog automobila.

pape-souare-car-crash

Čelnici kluba su se oglasili ovom prilikom i objasnili incident.

Sa žaljenjem potvrđujemo da je Pape Suare juče doživeo saobraćajnu nesreću i da je prebačen u bolnicu u Londonu. Doživeo je povrede prepona i vilice, a ostaće u bolnici na oporavku. Klub tesno sarađuje sa bolnicom i želi mu brz oporavak. Naše misli su uz Papea i njegovu porodicu“, navodi se u saopštenju Kristal Palasa.

Vozač drugog automobila nije imao ozbiljnije povrede i nije prebačen u bolnicu. Suare je ove sezone za Kristal Palas nastupio tri puta, a poslednji meč koji je odigrao je protiv Bornmuta 27. avgusta kada je bilo 1:1.

Još uvek se ne zna ko je kriv za udes i policija je javno uputila poziv svim svedocima da se jave i sa njima podele saznanja o ovom incidentu.

Što se tiče oporavka levog beka iz Senegala za sada se samo zna da povrede nisu ugrozile njegov život.