Borusija Dortmund Benfika

Desetkovana Borusija Dortmund na Vestfalenu želi preokret

Benfika se nada prolasku dalje jer je u prvom meču pobedila 1:0, ali Borusija Dortmund se ne predaje uprkos velikim problemima sa sastavom.

Čak šestorica vezista su van stroja, tako da je tim koji će Tomas Tuhel izvesti na teren prilično isforsiran. Postoji mogućnost da Borusija Dortmund izaće u formaciji 3-4-2-1 u kojoj je nismo viđali previše puta.

U toj situaciji Gereiro i Pišček bi pokrivali cele strane terena, a na centralnim pozicijama bi Dortmund imao čak četvoricu vezista uz Obamejanga u napadu.

Srpski reprezentativac Ljubomir Fejsa je pod velikim znakom pitaja za ovaj meč, a Benfika će na ovom meču pre svega gledati da odbrani svoj gol. Jedan gol bi im mnogo značio, jer bi u tom slučaju Borusija morala da postigne tri pogotka.

To je velika stvar za Portugalce jer je odbrana Borusije i ove sezone prilično problematična i retko kada su uspeli da sačuvaju svoju mrežu. Očekuje se da će na ovoj utakmici Andrija Živković nastupiti za Benfiku od prvog minuta, tako da ćemo sigurno gledati bar jednog Srbina na meču.

Veliki je favorit domaći tim, kvota na 1 je 1,33.Prošli put smo očekviali mnogo golova na meču, pa je sve završeno na jednom pogotku. Teško da ćemo opet gledati takav meč, bez obzira na to što će Benfika odigrati nešto defanzivnije.

Ovoga puta očekujemo bar dva gola Borusije, a prolazak Benfike dalje će zavisiti od toga koliko u napadu budu efikasni.

Za sada ćemo od svega predložiti da igrate na to da će Borusija na svom terenu sačuvati mrežu. Kvota na to da će Dortmund ispratiti svoje goste bez postignutog gola je 2,05!

Verujemo i da će na kraju tim Tomasa Tuhela uspeti da prođe dalje, tako da je to drugi predlog za igru na ovom meču.