Bosna računa na svog Dijamanta

Dijamant sjaji, Bosna se oporavlja

Bosna i Hercegovina je ubedljivo poražena od Belgije sa 4:0, a od rezultata mnogo više brine igra koju su izabranici Mehmeda Baždarevića pružili.

Bosna je u tom meču potpuno nadigrana, nadtrčana i tim nije imao nikakve šanse na meču. Ni izmene nisu ništa pomogle i deluje da je ceo pristup meču bio pogrešan. Sada Bosna igra sa Kiprom i mora da pobedi u Zenici, ako misli da ostane u vrhu tabele.

Prethodni meč ove dve selekcije igrale su 13. oktobra prošle godine i tada je bilo 3:2 za “Zmajeve” na Kipru. Milan Đurić je tada doneo pobedu svom timu, a sada je kvota da će Edin Džeko dva puta tresti mrežu 5,50 i svakako vredi pokušati.

Svakako treba odigrati 1, ali i 3+ jer odbrana Kipra redonvo prima bar po dva gola, a zadnja linija BIH nikada nije sigurna i zna da pogreši i primi “lak” gol.

Belgijanci idu na megdan GIbraltaru i tu se može očekivati odmaranje najboljih igrača, te goleada. Dvojka uopšte i nije u ponudi, a od igara koje se mogu odigrati mi vam predlažemo 2-3 gola u prvom poluvremenu. Kvota na to je 1,87 i procena je da će poluvreme biti završeno rezultatom 2:0 ili 3:0.

Poslednji meč ove grupe igraju Estonija i Grčka. Grci imaju dve pobede i na vrhu su grupe H, ali to je posledica činjenice da su u prva dva kola igraju sa Gibraltarom u gostima i Kiprom na domaćem terenu.

Iako Grci nisu impresivan tim, šta tek onda reći za Estonce? Jedino poznato ime tima je štoper Liverpula Ragnar Klavan, a najbolji strelac je napadač Gabale Sergej Zenjov koga smo gledali u mečevima sa Čukaričkim.

Nemaju snage Estonci ovde da uzmu bodove, a kvota na 2 je 1.85. Hrabriji bi mogli da probaju i sa 3+ ukoliko se Grci raspucaju, a kvota je 2.51.