Dnevna doza slobodne igre: novi predlozi i novi dobici!

Dnevna doza slobodne igre u punom sjaju! Novi predlozi i novi dobici za one koji su se složili da su ovi predlozi prava stvar!

doza
Lacio je stigao u Torino sa novim trenerom Simoneom Inzagijem, rešen da ne popusti pred šampionom. Gosti nisu dugo izdržali, a kvota 7 da će na meču biti i penal i crveni, počela je da se ostvaruje već na početku drugog poluvremena kada je Gabaron dobio drugi žuti karton. Predlog je upotpunjen posle samo nekoliko minuta kada je za Juve dosuđena najstroža kazna!
Lucern i Jang Bojs su gledaocima priredili vatromet golova (2:3), a da predlog postane dobitan, pobrinuo se igrač Lucerna Frej ,koji je u tačno 20-om minutu izjednačio na 1:1!
Klivlend je u drugom meču lako porazio Detroit, a kvota koju je Dnevna doza slobodne igre dala da će Tobajas Haris postići tačno 13 koševa (10), je bila prosto neodoljiva!
Fernando Tores u poslednje vreme igra odlično, a dobru formu je potvrdio i golom na San Mamesu kojim je doneo pobedu njegovom Atletiku, uz odličnu kvotu 3.25 da će biti strelac protiv Bilbaoa!