dobitak

Dnevna doza slobodne igre u punom sjaju!

Nema šta, kada ekipa iz Meridiana pripremi slobodnu igru, preostaje samo da se predlozi stave na tiket i podigne dobitak!
Dnevna doza slobodne igre je i ovoga puta izašla sa neustrašivim vizijama i još boljim kvotama, a onaj ko je poslušao predloge, na kraju je i pokupio sjajan dobitak!

doza
Mlada reprezentacija Srbije je u Dramenu izgubila od Norveške sa 1:0, ali je cilj postignut – mladi Orlovi će sledeće godine igrati na Evropskom prvenstu u Poljskoj, jer su bili bolji u ukupnom rezultatu!
Predlozi Dnevne doze slobodne igre su se odnosili na kornere i kartone i svi su bili dovoljno vidoviti, ali ne i bez uzbuđenja. Naime, domaćin je crveni karton dobio tek u zaustavnom vremenu kada je Trondsen isključen posle faula nad Ožegovićem.
Slična priča je bila i sa kornerima, pošto je granica bila ”maleroznih” 13, a upravo je taj broj postao srećan takođe u zaustavnom vremenu, kada je dosuđen za ekipu domaćina.
Broj kartona je nadmašen čak za dva pošto je uključujući i crveni Trondsenov, na utakmici pokazano ukupno 9.
Vodeći tim u južnoameričkoj grupi kvalifikacija za Svetski kup u Rusiji, Brazil, je bio favorit na gostovanju u Peruu, gde je taj status opravdao pobedom od 2:0. Odličnu kvotu (5) je potvrdio i talentovani napadač Palmeirasa, Gabrijel Hesus koji je u 58. minutu postigao prvi gol na meču.
Novak Đoković je takmičenje u Londonu počeo pobedom protiv Dominika Tima i to baš onako kako je predvidela Meridian Dnevna doza slobodne igre, gubitkom prvog seta. Doduše, Đoković je nekoliko puta spasavao set loptu, ali je Tim ipak u taj brejku uspeo da dođe do vođstva. Ipak, meč se na kraju završio baš onako kako je želeo Đoković, a i igrači Meridian slobodne igre!