Kad utakmica neće da uđe u iks, onda neće!

Dobitak stigao u poslednja tri minuta!

Meridianbet isporuči kvote, a onda majstor ovako istipuje prelaze i naplati dobitak!

dobitak

Kladilac se opredelio za četiri para iz francuske druge lige i nije pogrešio: na tiketu su se našle utakmice 24. kola ove lige i to Burg Peron – Lens, Klermon – Brest, Troa – Strazbur i Orlean – Laval.

Prve dve su imale tip x-x, a druge dve x-1, što znači da je najvažnije bilo da se sva četiri poluvremena završe bez pobednika.

Tako se i dogodilo: Burg i Lens su svoj meč završili bez pogodaka, dok su Klermon i Brest postigli po jedan gol u drugom delu igre za konačan rezultat 1:1.

Troa je u drugom poluvremenu uništila Strazbur sa čak 4 gola, iako ni blizu nije tako izgledalo posle prvih 45 minuta, kada su mreže obe ekipe mirovale.

U veoma uzbudljivom derbiju začelja, Orlean je osvojio veoma važne bodove pobedivši Laval na svom terenu. Prvi deo igre je završen bez golova, ali su gosti promašili jedanaesterac, dok je drugo poluvreme bilo prepuno uzbuđenja: najpre je Laval poveo autogolom domaćeg fudbalera Pinoa, da bi u poslednja tri minuta utakmice domaći tim sa dva gola preokrenuo rezultat i doneo sreću vlasniku tiketa!