fudbal

Domaći fudbal: prvi susret Mačve i Čukaričkog u prvoligaškom društvu

Posle pauze zbog obaveza koje je reprezentacija Srbije imala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, najbolji domaći fudbal se nastavlja u petak duelom u Šapcu gde se sastaju domaća Mačva i beogradski Čukarički.


Ekipe se trenutno nalaze u sredini tabele Superlige sa istim brojem pobeda (3), ali Čukarički ima jedan bod više u odnosu na Mačvu jer uz trijumfe ima i jedan remi, što nije slučaj sa ekipom iz Šapca čija je kolona sa nerešenim rezultatima prazna posle sedam odigranih kola šampionata Srbije.

Mačva je izgubila obe poslednje utakmice koje je igrala pred svojim navijačima, što je svakako razlog zbog čega je trener Dragan Aničić rekao da i pored toga što su gosti u Šabac stigli u ulozi favorita, očekuje da njegovi fudbaleri pruže igru koja će biti dovoljno dobra da se osvoje sva tri boda.

Jedan od razloga za optimizam je i to što Mačva nema kadrovskih problema pred ovaj susret, što važi i za petoricu novih fudbalera koji su pojačali redove crveno-crnih tokom prošlog meseca.

fudbal

Čukarički važi za ekipu u koju je dosta uloženo pred ovu sezonu i koja ima ambicije da se uključi u borbu za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Međutim, trenutno osmo mesto se ne može okarakterisati kao uspešan deo sezone, mada treba reći i to da je dva od tri poraza Čukarički doživeo od Vojvodine i Crvene Zvezde u gostima.

Ono što je najveći problem za ekipu Nenada Lalatovića je očajna realizacija prilika u napadu, a manje od četiri gola koliko su do sada postigli njegovi fudbaleri ima samo Borac (3)! Štaviše Čukarički je u gostima uspeo da zatrese samo Radovu mrežu, ali mu je gol Mudrinskog istovremeno doneo i jedini trijumf van Banovog Brda.

Meridianbet pobedu domaćih plaća kvotom 3.10, što i jeste predlog za tip u prvom prvoligaškom okršaju ovih timova!


6.8.2017. Miloje testira karakter – Zvezda sa najboljim sastavom na Čukarički!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *