tiket

Dupla opklada – recept za dobitak!

Duple opklade su najbolji način da se u jednom tipu spoje dve igre kao što je slučaj sa svih osam parova na ovom izvanrednom dobitnom tiketu. Meridian ima odličnu ponudu upravo takvih kombinacija koje se uz to odlikuju i dobrim kvotama.
Ukupna kvota na ovom tiketu je ogromna – 2.276,52, a do nje se došlo uz pomoć samo jedne igre, odnosno duple šanse u kombinaciji sa GG.
U pitanju su tri prijateljske utakmice Turska – Švedska, Danska – Island i Italija – Španija, kao i pet susreta u okviru južnoameričke grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018-te godine (Bolivija – Kolumbija, Ekvador – Paragvaj, Čile – Argentina, Brazil – Urugvaj, Peru – Venecuela).

GG
Kladiocu nije bilo lako dok je čekao ili proveravao rezultate mečeva, pogotovo kada su u pitanju utakmice Ekvador – Paragvaj i Peru – Venecuela, na kojima su domaće selekcije izjednačile u zaustavnom vremenu, pa je spašena dupla šansa 1X!
Osim na duelu Italija – Španija gde su timovi svoj zadatak ispunili tek u drugom poluvremenu, GG je na svim ostalim utakmicama došao bez ikakvih problema.