U španskim derbijima su dvoje naš tip

Dvojke u španskim derbijima

Evrokup nam donosi novo kolo u kome u španskim derbijima između Fuenlabrade i Bilbaa te Mursije i Unikahe očekujemo dvojke.

Španskim timovima je ovo takmičenje jedno od ulaznica za Evroligu, pošto su imali običaj da ga osvajaju u prethodnim godinama. Valensija je rekorder sa tri titule, a samo u jednoj sezoni nismo imali španski tim u polufinalu.

Sada su španskim timovima na red došli međusobni susreti. Fuenlabrada dočekuje Bilbao, a oba tima su posle uvodnih poraza došla do tesnih pobeda. Žele da pobede i odmaknu se od Lijetuvosa koji je poslednji sa tri poraza. Bilbao ipak ima mnogo bolji tim i pobediće na gostovanju, a kvota je 2,00.

Mursija dočekuje Unikahu posle pobeda nad Zenitom nakon produžetka. Oba tima imaju samo po jedan poraz i to od Bajerna, ali Unikaha ima bolji tim. Dejan Musli i Nemanja Nedović su prve violine tima i srpski košarkaši mogu da dovedu svoj tim do pobede.

Gran Kanarija igra sa litvanskim Lietkabelisom, a kao i svaki put do sada na njih savetujemo da igrate +.  Plus savetujemo i u duelu Valensije i Olimpije. Biće preko 158,5 poena, a ne savetujemo da igrate 1 jer je hendikep ogroman.

MZT ni u ABA ligi nije konkurentan, a sada putuju u Novgorod. Nižnji je igrao i Evroligu, a makedoska ekipa će pasti rutinski. Hendikep -9,5 poen nije problem.

Budućnost je krenula sa dva poraza i kao i svi timovi iz ABA lige igra loše na startu. Zenit je favroit, ali ipak savetujemo – na granicu od 159,5 poena.

Hapoel sa Amareom Stodemajerom u timu izgleda sjajno, a sada dočekuju Lokomotivu. Prebaciće 79,5 poena tim iz Izraela.

Alba igra sa Lijetuvosom i tu prednost dajemo Litvancima iako imaju dva poraza. Uz hendikep -6,5 poena dvojka dolazi.