Engleska: Fulam i Jokanović testiraju mogućeg protivnika u plej-ofu!

Engleska: Fulam i Jokanović testiraju mogućeg protivnika u plej-ofu!

Iako matematički još nije učesnik plej-ofa, Fulam je otišao u Šefild na okršaj sa Šefild Venzdejem sa saznanjem da bi upravo Sove mogle da budu prva prepreka na putu povratka u Premijer ligu.


Iako je ekipa iz Londona koju sa velikim uspehom ove sezone vodi Slaviša Jokanović, ima odličan bilans sa timovima koji će učestvovati u plej-ofu, srpski trener će najverovatnije od svojih fudbalera zahtevati maksimum zalaganja bez obzira što su šanse da izgube poziciju skoro nepostojeće, jer ih od Lidsa deli bolja gol razlika za čak 13 golova!.

Baš ta situacija da se isti rivali mogu sresti i u polufinalu povećava doprinosi željama oba tima da u ovom susretu “zaplaše“ protivnika, a Jokanović će za tu priliku imati na raspolaganju sve prvotimce.

Neke najave iz tabora domaćina međutim, govore o mogućnostima da trener domaćih Karlos Karvalhal odmori neke od svojih najboljih fudbalera koji su još prošlog vikenda obezbedili mesto u doigravanju. Zanimljivo je da je u istoj situaciji prošle godine, Portugalac na klupi Šefilda postupio baš na taj način, poštedevši napora u poslednjem kolu veliku većinu svojih prvotimaca.

Fulam odavno nije osvojio sva tri boda nа terenu Sova, gde je poslednji put slavio u sezoni 2008/09, u utakmici odigranoj u okviru FA kupa. Utakmica u prvom delu Čempionšipa je završena bez pobednika (1:1), čime je okončana serija od tri uzastopna trijumfa Šefild Vendzdeja nad Fulamom u takmičarskim mečevima.

Predlog za tip su golovi, bilo u prvom ili drugom poluvremenu, a Meridianbet kvote pogledajte ovde.


24.8.2016. Fulam i Jokanović znaju kako protiv Midlzbroa