Engleska fudbal Liga 1 Milvol

Engleska: Ko će u Čempionšip?

Premijer liga je pred završetkom, a u Ligi 1 se igra plejof za plasman u Čempionšip. Engleska ovih dana živi za fudbal!

Milvol bi mogao da se vrati u drugu ligu, ali pre toga mora da pobedi Skantorp. Svi znamo da je Milvol poznat po svojim navijačima i stadionu, a zamalo su u finišu sezone ispustili plasman u plejof zbog dva uzastopna poraza koja su doživeli.

Ipak su na kraju uspeli da osvoje šesto mesto i dobiju priliku da se bore za viši rang. Sa druge strane Skantorp je igrao sjajno u finišu i da je sezona potrajala malo duže moguće je da bi Skantorp uspeo da se plasira direktno u viši rang.

U duelu ova dva tima samo je jedno sigurno – biće golova! Na posledjih deset mečeva oba tima samo je po dva puta bilo manje od tri postignuta gola. Milvol je kao domaćin u poslednja tri meča igrao 3+.

Ove sezone oba tima su pobedila na svom terenu i to ubedljivo – Milvol 3:1, a Skantorp 3:0. Meridinbet kvota na 3+ od 2.00 je pravi poklon kada imamo ovo sve u vidu.

Engleska će dobiti još jednog finalistu plejofa Lige 1 posle dva duela Bredforda i Flitvuda. Ovi susreti bi mogli biti jako neizvesni, pošto su u regularnom delu prvenstva oba meča ovih timova završena pobedama domaćina 2:1.

Bredford na poslednja tri meča na svom terenu nije primio gol i klasična su „domaćinska“ ekipa. Iako je Flitvud takmičenje u regularnom delu završio sa četiri meča bez poraza, teško da će ovde izvući nešto manje od pristojnog poraza.

Bredford će potvrditi reputaciju ekipe koja na svom terenu uzima sve bodove i 1 po kvoti 1,83 je tip dana što se nas tiče!