dobitak

Everton se ne meša u drugu ligu!

Evo primera da nije uvek prva liga bolja od druge! Četiri para na ovom tiketu su izabrana iz drugih divizija Francuske i Engleske i na tim utakmicama se sve odigralo kako treba, ali je ”uljez” pronađen u petom paru, odnosno utakmici Barnli – Everton!

Everton
Ukupna kvota je bila preko 3000, a svi tipovi su se odnosili na prelaz iz iksa: u dva slučaja je trebalo da pobedi domaćin (Aston Vila – Fulam, Hadersfild – Derbi), u dva gost (Roteram – Reding, Barnli – Everton), dok je za susret Lens – Rems kladioc procenio da će doći X-X!
Međutim, oba domaćina u Čempionšipu su pobedila na ne baš lak način, pošto je Aston Vila jedini gol postigla u 80, a Hadersfild tek u zaustavnom vremenu!
I treći susret iz ove lige je završen minimalnim rezultatom 1:0, kojim je Reding kao gost slavio protiv Roterama, a čak je i taj pogodak postignut na samo 4 minuta pre kraja.
U istom uzbudljivom stilu su i navijači Lensa dočekali bod svog tima koji je izjednačio u 84 minutu (0:0, 1:1).
Zbog ovih silnih uzbuđenja ispada da su kladiočevi nervi sačuvani time što je Everton već u prvom poluvremenu pokvario tiket jer je rezultat tog dela igre bio 1:0 za Barnli!