Evroliga Real Madrid Olimpijakos

Evroliga: Real Madrid ide u polufinale, Olimpijakos se vraća u Pirej

Darušafaka je namučila Real Madrid u sva tri meča, ali „Kraljevski klub“ bar vodi u svojoj seriji. Olimpijakos se mnogo više okliznuo u svom duelu.

Anadolu Efes je sjajnim igrama uspeo da dođe do dve pobede i sada je na korak od prolaska dalje. Teško da je to neko očekivao pre nekoliko meseci, kada je Efes bio neizvestan uopšte za nastup u Top 8 fazi.

Velimir Perasović je uspeo da uvidi da bez Spanulisa i Printezisa napad Olimpijakosa nema nikakve šanse. Erik Grin i grčki košarkaši poput Agravanisa ili Papapetrua nemaju ideju u napadu. Atletski i defanzivno odlična ekipa Efesa uspela je da napravi veliki pritisak na prenosu lopte, i dobro su proračunali da im se isplati da udvajaju dva ključna igrača protivničog tima.

Ipak, teško je verovati da Efes sada može sa 3:1 u seriji da dobije Olimpijakos. Teško da će se Printezisu ponoviti onako loš meč kao na prošloj utakmici, te da Sferopulos neće naći načina da popusti pritisak na svoja dva najbitnija igrača.

Zato ovde savetujemo dvojku i nadamo se odličnom petom meču koji će biti odigran u Pireju. Meridianbet kvota na 2 je 1.86.

Real Madrid je uspeo da izgubi jedan meč na svom terenu, a David Blat je uspeo da još jednom dokaže da su njegove ekipe najbolje kada se igra u nokaut sistemu.

Sve tri dosadašnje utakmice igrale su se u egalu, ali u neizvesnim završnicama uglavnom je kvalitet košarkaša španskog tima prevagnuo.

Uspela je Darušafaka da napravi „brejk“ u Madridu, ali posle poraza na svom terenu pred njima je veliki posao. Moraju da pobede u ovom meču, ako žele da ostanu u seriji.

Ipak teško da će se to desiti. Serhio Ljulj i ekipa su rešeni da već sada obezbede vizu za Final Four koji će se igrati u istom gradu kao i ova utakmica. Neće ni ovobiti lak posao za tim Pabla Lasa, ali Real Madrid će izaći sa pobedom iz ovog duela.

Meridianbet kvota na to je 1.60!