meridian srbija pozlata finale

Finale uz Meridian! Možda si BAŠ TI dobio dres, bonus ili loptu!

Podržavao si Srbiju u finalu Eurobasketa? Ako si učestvovao u #FinaleUzMeridian promociji, možda je baš tvoj selfi pobedio!

Reprezentativci Srbije nažalost nisu uspeli da osvoje zlato, ali je Meridian zaista pozlatio njihovo srebro! A pred finale je svako mogao da pokaže svoju podršku “Orlovima” uz akciju #FinaleUzMeridian!

Uz ovaj hešteg i tagovanje zvaničnog tviter, fejsbuk ili instagram profila Meridiana dobili smo mnogo poruka podrške izabranicima Aleksandra Đorđevića. Iako su u finalu Slovenci bili bolji mi smo rešili da iznenadimo one sa najkreativnijim rešenjima!

Dres reprezentacije Srbije kao i 5.000 dinara na svom bonus računu dobio je Uroš Milovanović! Zasluženo, jer je okupio celo društvo i dao podršku našim srebrnim momcima uz sjajnu pesmu!


To naravo nije sve, Uroš je samo jedan od onih koje smo iznenadili. Slavica Katanić je takođe imala pesmu za hrabre “Orlove”, a ona je finalnu utakmicu ispratila “u punoj opremi”, to jest u dresu nacionalnog tima.
Zato smo i odlučili da je iznenadimo sa košarkaškom loptom i 3.000 dinara na bonus računu!


Još jedna dama je bila kreativna i naterala nas je da je nagradimo, a to je Isidora Šekarić. Uz pesmu i crtež posvećen našim košarkašima poželela im je sreću u finalu, a ona će dobiti zvaničnu majicu reprzentacije Srbije uz naravno 2.000 RSD na svom bonus računu!

@meridianbet_kladionica Nedeljno veče, ceo Ex Yu čeka, Pronašli za Špance, al’ za nas nemate leka, U Istanbulu gradu koji spaja dva sveta, Srbija će biti prvak kontinenta. Možda nije prvak sveta, možda opet Durant čeka, Ali videćemo se mi opet već za dva leta, Kada Sale s evropskim zlatom tad ušeta, Za svetsku velesilu na tronu neće biti mesta. Nego vratimo se braći sa našeg kontinenta, Dragić jeste dobar, ali Bogdan je broj jedan. Oslabljeni jesmo, jer Tea sada nema, Ni Kalinića, Katića, ali Sale zna rešenja, Jer kada Bobi uđe, feštu Slovencima sprema, Rendolfa i Dončića smesta briše sa terena. Vaš nokaut Španaca više nije glavna tema, Srbija je zemlja košarke, i u to sumnje nema. #FinaleUzMeridian 🏀

A post shared by Isidora Šekarić 🇷🇸 🇲🇪 (@isidorasekaric) on


I to je naravno samo početak naših akcija! Ne propusti sve naše promocije i bonuse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *