Monako PSŽ

Francuska: Prva borba za vlast – Monako i PSŽ igraju za kup

PSŽ je prethodnih sezona rutinski dolazio do titula u Francuskoj, ali mladi tim Monaka ove sezone preti da preuzme vlast na domaćem terenu!

Posle senzacionalnog ispadanja od Barselone u Ligi šampiona Huandeu Ramosu i zvezdama iz Pariza samo trofeji u domaćem takmičenju mogu da spasu sezonu.

Sada je došlo vreme da se bore za prvi trofej u sezoni – Liga kup Francuske. Večeras od 21:00 očekuje nas sjajan fudbal i utakmica koja pobuđuje mnogo interesovanja.

Iako PSŽ još uvek nije pobedio Monako u ovoj sezoni kvota na pobedu “Kneževa” je čak 3,55.Kilijan Mbape je i u ovom takmičenju briljirao i drugi je strelac Liga kupa. U Ligi 1 su ova dva tima uz Nicu koja polako posrće u borbi za titulu. Tu je Monako takođe u prednosti, ima tri boda više osam kola pre kraja takmičenja.

Svakako da je najveći adut tima Huandea Ramosa Edinson Kavani koji je najsvetlija tačka tima ove sezone. Pobeda u ovom meču bi vratila poljuljano samopouzdanje bogatom pariskom klubu, ali mladi lavovi iz Monaka nemaju nameru da im išta predaju bez borbe.

Očekujemo golove uovom meču, jer je posebno odbrana PSŽ-a ranjiva ove sezone. Oba tima će postizati golove i biće ih više od tri u to smo sigurni. Za one koji nemaju hrabrosti da igraju na tim koji sa klupe predvodi Portugalac rođen u Venecueli Leonardo Žardim.

Meridianbet kvota ja GG 3+ je 1,98, ali mi ćemo biti hrabri pa ćemo vam reći da novac uložite na Monako. Vlast u Francuskoj se menja – kada je fudbal u pitanju. Ova sezona je sezona Monaka. A ako odmah ne rasprodaju ovaj tim velikanima – svašta je moguće u narednim godinama.