PSŽ Bordo

Francuska se trese, Bordo igra za račun Monaka

PSŽ bi mogao da ostane bez titule u Francuskoj prvi put posle 2012. godine pošto je Monako prvi na tabeli i u odličnoj je formi.

Nica je sa tri vezana remija pala na deobu drugog mesta sa PSŽ-om, dok Monako sada ima tri boda više od „Svetaca“ i tima sa Azurne obale.

PSŽ sada gostuje Bordou, koji nema poraz već šest mečeva. U prethodnom kolu pregazili su Kan sa 4:0, ali u mečevima sa današnjim gostom nemaju uspeha. Na prethodnih 15 mečeva su ih samo jednom pobedili.

U Liga kupu krajem januara PSŽ je sa po dva gola Di Marije i Kavanija uspeo da pobedi 4:1. Jedini gol za Bordo postigao je Dijego Rolan. Trenutno je Bordo samo na četiri boda od mesta koje vodi u Ligu šampiona i Žirondinci bi pobedom u ovom meču došli na korak od četvrtog mesta na tabeli.

Najveću opasnost po gol Areole predstavljaju Rolan i Kamano sa po pet golova ove sezone u Ligi 1. Sa druge strane niko ove sezone ne može da zaustavi Edinsona Kavanija. Urugvajac je do sada dao čak 23 gola i strah i trepet je protivničkih golmana.

Mečevi ovih rivala su obično efikasni, na samo jednom od poslednjih 11 mečeva Bordo je uspeo da primi manje od dva gola od „Svetaca“. Sa druge strane, na tri poslednja meča u Bordou bilo je 0-2.

Gostima na ovom meču nedostaje samo Havijer Pastore, dok su domaćini u mnogo većem problemu jer će čak šest igrača propustiti ovu utakmicu. To nas dovodi do zaključka da je PSŽ veoma blizu pobede.

Meridianbet kvota na 3+ je 1,81, a na pobedu PSŽ-a je 1,60. S obzirom da smo sigurni da oba ova tipa prolaze, savetuejmo vam da ih iskombinujete za sjajan dobitak!