Lil

Francuski fudbal: Lil i Sent Etjen počinju drugi deo prvenstva

Fudbal u Francuskoj se nastavio prošle nedelje utakmicama u kupu, a utakmicom Lil – Sent Etjen u petak uveče počinje i drugi deo prvenstva.


Iako se nalazi u donjem delu tabele, Lil ima mnogo bolje rezultate u poslednje vreme, pogotovo otkako je iz ekipe otišao sada već bivši trener Antoneti koga je zamenio Patrik Kolo.

Lil je pre nekoliko dana u kupu Francuske pobedio niželigaša Ekselsior rezultatom 4:1, ali će u okršaju sa Sent Etjenom priličan problem biti odsustvo velikog broja fudbalera koji se nalaze na Afričkom Kupu Nacija.

Sent Etjen je 2017. godinu takođe započeo trijumfom u kupu i to istim rezultatom kao i njegov domaćin. Zeleni su kao gosti savladali Kroa sa 4:1 i nagovestili da bi u drugom delu sezone mogli češće da priređuju radost svojim navijačima.

Gosti imaju treću najbolju odbranu u ligi, čemu u velikoj meri mogu da zahvale izvanrednom golmanu Rufijeu, koji nažalost, zbog povrede neće biti među stativama u ovom susretu.

Kao i njihov domaćin Lil, Sent Etjen takođe veoma teško stvara i realizuje prilike, pa oba tima u proseku ne postižu ni gol po utakmici!

Sent Etjen je nastupao i u UEFA Ligi Evrope, gde je kao prvi u grupi uspeo da obezbedi plasman u nokaut rundu.

Lil na svom stadionu nije izgubio od Zelenih punih 14 godina, odnosno od poraza u Liga kupu 2003. godine. U poslednja 4 ligaška okršaja, svaki tim je odneo po dve pobede.

Kvota na pobedu domaćina je odlična! Meridianbet ponuda se nalazi ovde.


23.8.2016.Tiket kome je do sreće falilo samo tri minuta!