Fudbal U21: na koji način Italija može do pobede protiv Nemačke?

Fudbal U21: na koji način Italija može do pobede protiv Nemačke?

Fudbal nastavlja da se igra na prvenstvu Evrope za igrače do 21 godine, a prva faza će se okončati mečevima grupe C, Češka – Danska i Italija Nemačka.


Šest selekcija je već spremno za povratak, dva mesta u polufinalu su već zauzeta (Engleska, Španija), dok će se imena druge dve selekcije saznati posle večerašnjih okršaja.

Češka u Tišiju ima obavezu da u utakmici protiv već eliminisane Danske osvoji bodove koji su joj potrebni za nastavak takmičenja. Pobednik grupe ide dalje direktno, a Česima je za takav uspeh potrebno da pobede Dance, ali i da Italija nadigra Nemačku. U slučaju da Češka trijumfuje, a panceri protiv Azura osvoje bar bod, onda će, osim ako Danci ”ne padnu” sa velikim brojem golova u mreži, dalje najverovatnije ići Slovačka kao najbolji drugoplasirani tim.

fudbal

Češka je od Danske izgubila samo jednom, ali se to desilo usred Praga na prethodnom prvenstvu Evrope, pa sada imaju pravu priliku za osvetu i revanš! Predlog za tip je tačan rezultat 1:0 za domaćina u prvom delu igre po Meridianbet kvoti 4.20.

Krakov je grad domaćin okršaja dve ekipe koje su pre početka takmičenja svrstane u najuži krug favorita za titulu evropskog šampiona, s tim da Nemačka ima mnogo manji pritisak rezultata nego Italija.

Pancerima je dovoljan i bod za osvajanje prvog mesta, dok je Azurima za isti uspeh potrebna pobeda u Krakovu, kao i da Danci otkinu barem bod Česima!

Kuriozitet je da su se ove dve fudbalske velesile u ovoj kategoriji susrele samo jedanput, bar u takmičarskim mečevima, kada je 2009. godine Nemačka proslavila pobedu minimalnim rezultatom 1:0.

Veliki šampioni ne vole da gube, pa je vrlo moguće da u Krakovu niko neće doživeti poraz – predlog za tip je iks, a Meridianbet kvota je 3.65.


18.6.2017. UEFA U21: Nemačka i Italija veliki favoriti protiv Češke i Danske!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *