Gold kup

Gold kup: podmlađeni Meksiko favorit protiv Hondurasa

Gold kup će dobiti sva imena polufinalista kada se završi utakmica koju u Feniksu igraju Meksiko i Honduras, ekipe koje su imale šta jedna drugoj da kažu i u kvalifikacijama za Svetski kup.


El Tri je ipak u tom duelu koji je odigran pre nešto više od mesec dana, rekao daleko više od svog protivnika i ostvario laku pobedu rezultatom 3:0. Tada su golove postigli Osvaldo, Himenez i Lozano, od kojih se nijedan trenutno ne nalazi u sastavu koji je Huan Karlos Osorio doveo na ovo takmičenje. Šampion se opredelio da na Gold kupu proveri fudbalere koji nisu u prvom planu, a na koje bi mogao da računa u nastavku kvalifikacija za Rusiju, pa i na samom Svetskom prvenstvu.Gold kup

Upravo u tome bi Honduras mogao da potraži svoju priliku da prvi put posle četiri godine porazi svog protivnika, koji je prema Meridianbet proceni, veliki favorit i u ovom okršaju. To naravno neće biti nimalo lako budući da je Honduras do sada na takmičenju postigao svega tri gola i to sva tri u susretu protiv slabašne Francuske Gijane, dok je odbrana Meksika kapitulirala samo jednom.

Ove dve reprezentacije su se 2011. godine sastale u polufinalu istog takmičenja, kada je Meksiko pobedio u produžecima i na kraju došao do trofeja savladavši u finalu selekciju SAD. U četiri susreta na Gold kupu koja su prethodila opisanom okršaju, rivali su upisali po jednu pobedu, dok su ostala dva okončana bez pobednika. Da li ovaj duel ide u produžetke proverite odgovarajućim tipom, a Meridianbet kvote se nalaze ovde.


16.7.2017. Gold kup: završava se grupna faza, čekaju se imena svih učesnika četvrtfinala


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *